Zara Larsson kommer ut som troende

0
1412
views
Domarna på Umeå Tingsrätt verkar vara rejäla människor

Zara Larsson, en av Sveriges kanske mest kända artister, tillika jämlikhetsdebattör och socialt föredöme, har kommit ut som troende i en artikel i Expressen. På resa i USA skall hon ha upplevt en livsomvälvande händelse, som bäst beskrivs via hennes egna ord till Expressen:

Jag blir ju spattig, som fan, men jag spelar cool, jag är jättelugn. Sippar på ett glas vin, faktiskt, trots att jag inte har åldern inne, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten.

Zara Larsson blev en Belieber där och då. Emedan Biebers svenska fans jublar över nytillskottet i sekten, finns det de som anser att hon sålt sin själ till djävulen.En av dem är Rakel de Biehl, krönikör på Aristofanes.se. I ett sällsynt ledigt ögonblick mellan två solidaritetsdemonstrationer gav hon följande kommentar:

Inte nog med att hon umgås en hel kväll med en uttalad abortmotståndare, hon skyltar också med att hon begått ett brott genom att inmundiga alkoholhaltiga drycker – trots att hon inte har åldern inne. Och den var inte ens hembränd på maskrosor!

Det var i USA Zara blev ”starstruckad” som hon själv uttrycker det. Hon ska också ha haft en extrem handsvett; att matcha fotsvetten med, får man förmoda. Rakel de Biehl igen:

Jag och F! är djupt besvikna på Zara Larsson. Vi vill se att hon tar tag i sitt liv och slutar ansa armhålorna, slutar sminka sig och framförallt SLUTAR hänga med den där tolvåringen med armarna täckta av gnuggisar!!!

Alternativt att hon slutar låtsas vara en 65-årig feminist med en årsförbrukning av hennafärg i badrumsskåpet, skulle vi på Aristofanes redaktion tillägga om vi var på det humöret. Vilket vi alltid är.

Comments

comments

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here