Ett skarpt uppdrag för ambassadör Torkel Stiernlöf.

Glaset på bilden har inte nödvändigtvis med Stefan Löfven att göra.

Efter de senaste dagarnas tuffa nyheter för statsminister Stefan Löfven och hans socialdemokrater så kom idag en glädjande nyhet. . Nordkorea uppgav på onsdagen att ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Efter de senaste dagarnas tuffa nyheter för statsminister Stefan Löfven och hans socialdemokrater så kom idag en glädjande nyhet. .

Nordkorea uppgav på onsdagen att de har lyckats ta fram en ny typ av sprit som inte ger baksmälla vilket DN rapporterar om.

Nu går rykten i kretsar kring statsrådsberedningen gällande att Sveriges ambassadör i Pyongyang, Torkel Stiernlöf, har fått i uppdrag direkt av statsministern att till varje pris få denna dryck till den svenska marknaden så fort som möjligt.

En väl insatt källa nära statsministern gav följande kommentar.

– Stefan Löfven är i stort behov av en riktig bläcka för att slippa tänka på alla de  skandaler som hans ministrar och övriga partikamrater och gamla fackliga kollegor I Kommunal ställer till med stup i kvarten. Om den inte genererar en baksmälla så bör den också kunna vara välkommen även på Sveavägen 68.

Rykten gör också gällande att den här frågan anses av så stor betydelse att Margot Wallström har fått en sträng tillsängelse att inte ens nämna Nordkorea, då det sista statsministern vill är att riskera denna viktiga förhandling.

Aristofanes redaktion ser med tillförsikt fram emot de ytterligare forskningsframsteg inom detta område som Nordkorea kan tänkas göra. Det är vår förhoppning att de nordkoreanska vetenskapsmännens insatser kan vara ett första steg i en process som gör att Nordkorea åter kan ha normala relationer med omvärlden.

Annons
Annons