Inför kattskatt och skottpengar

Sen urminnes tider har det varit känt att katter är besatta av demoner. Ändå väljer vissa människor att släppa in dem i sina hem. ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Sen urminnes tider har det varit känt att katter är besatta av demoner. Ändå väljer vissa människor att släppa in dem i sina hem. För en sann kristen är detta otänkbart.

Vi som har funnit Jesus tar avstånd från dessa “satans barn”. Bibeln är tydlig med katternas ondska då den specifikt väljer att inte nämna katter, trots att de var närvarande vid Herodes födelsedagsfirande där Johannes döparens huvud bars in på ett fat. Katter är alltså så onda och farliga för din frälsning att de avsiktligt utlämnats ur Bibeln för att inte svärta ner den heliga skrift.

Nu måste varje sann kristen ta ställning. Vi kan inte längre acceptera att våra systrar och bröder som väljer att släppa in ondskan i sina hem och sina hjärtan ska göra det utan även ett världsligt straff. Som en första åtgärd vill jag därför uppmana varje sann kristen att kräva en kännbar KATTSKATT!!!

Detta är inte tillräckligt. Dessa demoner återfinns överallt i vårt land. Till stor sorg för varje SANN kristen, då det innebär att SATAN när som helst kan gå till attack mot de som vacklar i sin tro.
Därför är det nu hög tid att vi även inför skottpengar på de onda demoner som stryker omkring.

Herren välsigna er alla!

Åke

Annons
Annons