Hanne Kjöller följer upp tips från poliser!

I en av Dagens Nyheter och SVT upphaussad ny bok beskrivs grava missförhållanden inom svensk polis till följd av “mycket allvarliga anklagelser om svår ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

I en av Dagens Nyheter och SVT upphaussad ny bok beskrivs grava missförhållanden inom svensk polis till följd av “mycket allvarliga anklagelser om svår mobbning, utfrysning och även grundlösa brottsanmälningar mot poliser som ansågs ha varit kritiska mot ineffektivitet och dåliga arbetsförhållanden”.

Att Rikspolischef Dan Eliasson inte är intresserad av att gräva i saker som skett innan han tog upp sitt nya fögderi är fullt förståeligt, då han har nog med att försöka mörka alla missförhållanden som skett på hans egen vakt. Då är det betydligt mer förvånande att det den författats av journalisten, och tillika ledarskribenten på DN, Hanne Kjöller, som – att döma av rapporteringen om de sexuella övergreppen på “We are Sthlm” festivalen i somras – har ett måttligt intresse av att följa upp saker som rapporteras in av polisen.

Annons
Annons