Simon Sköld är för gammal

Kommentarerna om att Simon Sköld är alldeles för ung för Camilla Läckberg tycks aldrig sina. Nyhetssidan Aristofanes har länge följt Camilla och är stora ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Kommentarerna om att Simon Sköld är alldeles för ung för Camilla Läckberg tycks aldrig sina. Nyhetssidan Aristofanes har länge följt Camilla och är stora fan av hennes underbara person. Vi har också en liten annorlunda vinkling på vem det är som är för ung. Vi på redaktionen noterade det senaste påhoppet på instagram och bestämde oss för att göra det lite enklare för alla hatare i framtiden. Det urbota dumma citatet löd som följer;

“Kollar fångarna på fortet, fy fan va töntigt par Läckberg och hennes lilla pojke är ? skämskudden på”

Den lilla pojken är 28 år och det är helt klart inom rimlighetens gräns till Läckbergs 41 år. Enligt en fransk räknemodell tar du den äldsta åldern och dividerar med 2. Sen adderar du 7. I detta fallet blir Camillas perfekta killes ålder  27.5. Men visst, självfallet skall rätt vara rätt, varför vi på Aristofanes.se bestämde oss för att en gång för alla avgöra saken.

Vi har på den senaste tiden i Sverige  haft svårigheter med att åldersbestämma just unga män då metoderna påstås vara för oprecisa, varför Aristofanes.se bestämde sig för att komplettera Simon Skölds tand- och handledsröntgen med psykosocial bedömning av den typ som används i England. Evalueras Simon Sköld enligt denna bedömningskombination ger slitaget på hans handleder från allt masturberande under ungdomsåren, samt alla slag mot huvudet, vid handen att Simon Sköld är närmare 70 år gammal. Det tycker vi är på gränsen till för gammalt för Läckberg, men eftersom vi alltid står på hennes sida önskar vi henne lycka till!

Annons
Annons