Chockerande information angående Malena Ernman

Chockerande information inkom sent igår kväll till Aristofanes redaktion angående Malena Ernman. Vi bedömer källan som trovärdig med tanke på personens sociala ställning. Malena ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Chockerande information inkom sent igår kväll till Aristofanes redaktion angående Malena Ernman. Vi bedömer källan som trovärdig med tanke på personens sociala ställning.

Malena uppges ha varit med och jagat gatubarn tillsammans med de svartklädda huliganerna i Stockholm, i tron om att hon deltog i en “burkans dag” tillställning. Hon ska också ha trott att man firar denna dag med diverse gatlopp för vita, och vi utesluter inte att hon även trott sig demonstrera mot Israel, då hon med full stämma uppges ha skanderat “Pallar ni så pallar Stina!”. Det senare kan dock ha varit i solidaritet med “Allt åt alla”, som samtidigt var i färd med att plundra en närliggande Pressbyrån.

Malena ska ha sagt att hon tagit fel kontaktlinser och därför bara trott att det var vanliga svenskar hon ofredat, i vilket fall det hade varit som en helt vanlig fredagskväll på Twitter, men eftersom så inte var fallet kommer hon nu att gå till botten med hur det kunde gå så fel.

Hon kommer mest troligt inte använda sig av hashtagen “inte er kvinna“, då det blir alltför förvirrande för allmänheten.

Annons
Annons