BREAKING NEWS: Kritisk polischef omplacerad till Pajala

Det tog inte många timmar efter det att polisintendent Anders Karlsson fått sin debattartikel publicerad av Expressen/GT innan rikspolischefen reagerade internt. Polisintendent Anders Karlssons ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Det tog inte många timmar efter det att polisintendent Anders Karlsson fått sin debattartikel publicerad av Expressen/GT innan rikspolischefen reagerade internt.

Polisintendent Anders Karlssons artikel riktar skarp kritik mot Eliassons arbete och medmänsklighet.

Jag tror inte du har viljan eller förmågan att be om ursäkt, därför gör jag det i ditt ställe.

”Jag ber alla brottsoffer om ursäkt för att min högste chef är Dan Eliasson. Jag ber alla om ursäkt för att hans tankar först och främst går till gärningsmannen och inte till brottsoffret. Förlåt.”

Vår världsberömde rikspolischef Dan Eliasson valde att inte bemöta debattartikeln i tidningen, men enligt våra källor på Polismyndigheten så har de interna kvarnarna redan börjat mala. Efter att den nya polisorganisationen nu trädde ikraft så är polisen nu organiserad som en myndighet, något som nu passar Dan Eliassons respons alldeles utmärkt enligt våra källor.

Anders Karlsson kommer. enligt våra källor på Kungsholmen, nu att omplaceras till Pajala, eller närmare bestämt till orten Muodoslompolo, med så gott som omedelbar verkan.

Samma förfarande har, enligt våra källor, använts framgångsrikt av Dan Eliasson mot kritiska röster på såväl Migrationsverket som Försäkringskassan. Två myndigheter som han av våra styrande politiker anförtrotts posten som Generaldirektör för innan han tillträdde som rikspolischef.

Annons
Annons