Riv gärna Stureplan, men NEJ till tunnelbana till Sofia!

Sitter med ett glas rött på Urban Deli och läser DN Debatt, man måste ju hänga med. Några folkpartiklar eller liberaler som de nu ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Sitter med ett glas rött på Urban Deli och läser DN Debatt, man måste ju hänga med. Några folkpartiklar eller liberaler som de nu kallar sig skriver om planerna på att fixa till Stureplan. Jag får direkt en klassisk låt av the Smiths i huvudet. Ja, ni vet vilken jag talar om… What difference does it make… Vem bryr sig om vad som händer med Stureplan? Det finns betydligt viktigare fajter att ta.

Blå linje till Sofia – helt oförsvarligt

Tänk om planerna på en tunnelbanestation i Sofia Församling blir verklighet? Att inte politikerna förstår konsekvenserna av ett sådant beslut! Att låta människor från Akalla och Hjulsta ha en direktlinje till Tjärhovsplan och Nytorget.

Fattar de inte vad som kommer hända med lägenhetspriserna? Med den kulturella atmosfären?

1
Så här ser portarna till helvetet ut på kartan. Bild: Region Stockholm.

Den fridfulla oas som skapats genom att det kräver en promenad eller bussfärd (Själv brukar jag ta 53:an direkt till Kungsgatan från Tjärhovsplan på morgonen och sedan en promenad över bron.) för kreti och pleti att komma till Nytorget och SoFo kommer helt försvinna. Den sista barriären rämnar.

Bäst jag beställer in en ny flaska om jag ska kunna uthärda det här.

Heaven knows I’m miserable Now

In i dimman…

/Filip

Annons
Annons