NATO trappar upp propagandakriget mot ett fredligt Ryssland

NATO skördade nyligen ytterligare en seger i sitt propagandakrig mot Ryssland, då normalt sett sakliga och objektiva Dagens Nyheter tog in en artikel som ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

NATO skördade nyligen ytterligare en seger i sitt propagandakrig mot Ryssland, då normalt sett sakliga och objektiva Dagens Nyheter tog in en artikel som var stöpt i Wall Streets lobbyisters standardmall för att underblåsa rysshatet i Sverige.

Beklagligt, men alls icke förunderligt, för att parafrasera herr Markurell.

Det har nämligen pågått en väl orkestrerad CIA-kampanj mot Ryssland under årtionden, som syftat till att mentalt förflytta oss svenskar bort från vårt naturliga broderfolk i öst. Istället har Sverige översköljts av dekadent smörja från USA i form av jeans, Coca Cola och rapmusik. Seriösa nyhetskällor som Russia Today och Sputnik News har svartmålats och saboterats, medan propagandakanaler som CNN, The Wall Street Journal och Washington Post lyfts fram som trovärdiga förmedlare av nyheter.

Att Ryssland skulle ha provocerat Sverige genom att öva kärnvapenanfall mot oss är lika löjeväckande som falskt, då alla med ett öppet sinne för fakta vet att det är NATO som upprepade gånger övat kärnvapenkrig mot Ryssland – och innan dess Sovjetunionen. Som exempel kan lyftas fram att sovjetisk militär den 28 maj 1987 avstyrde en simulerad kärnvapenattack mot Röda Torget i Moskva. Att som västerländsk media hävda att det var en 19-årig tysk amatörpilot som lyckats forcera ryskt luftrum på den officiella luftförsvarets dag är befängt, då CIA givetvis låg bakom en så avancerad attack. Detta kan spåras hela vägen tillbaka till filmen War Games som, i motsats till vad folk i allmänhet tycks tro, är en till spelfilm maskerad dramadokumentär om hur USA försökte provocera fram ett kärnvapenkring mot Sovjetunionen. Tyvärr var man tvungen att förvränga storyn för att få den igenom Pentagons censur i Hollywood.

Vid tillfällen som dessa tackar jag försynen för klarsynta människor som Stina Oscarsson, Pierre Schori, Hans Blix och resten av Natoutredningen. Jag vill inte skryta, men jag är något av en grå Tsar för denna.

Eder ödmjuke tjänare,

/ Svein

Annons
Annons