Erbjud Putin asyl i Sverige!

Putin och hans bombande i Syrien har hittills krävt ca 1400 civila människors liv. IS-anhängare och flera andra extremislamska grupper beräknas antalet döda vara ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Putin och hans bombande i Syrien har hittills krävt ca 1400 civila människors liv. IS-anhängare och flera andra extremislamska grupper beräknas antalet döda vara uppe i dryga 2000. Som alla män tycks han ha svårt att fråga om vägen också, då huvudparten av bombningarna den senaste tiden har koncentrerats till Aleppo istället för mot ISIS positioner.

Man kan säga att Putin haft ihjäl fler människor på några dagar än vad USA haft under flera år.

Nu kräver jag att Putin Slutar

Nu kräver jag att Putin slutar. Jag vill se att han lämnar Ryssland och ges asyl i Sverige. Eftersom han i likhet med många andra asylsökande klassas som terrorist skulle han per automatik få lägenhet och arbete i Stockholm, vilket ju måste anses som ett attraktivt erbjudande då bostadskön i Stockholm för närvarande är nästan 8 år. Under hashtagen #putintillsverige kan ni hjälpa till att påverka. Tillsammans är vi starka och kan inte ignoreras!

Putin har ändå gjort sig omöjlig i resten av världen då hans uttalade agenda är att hålla kvar diktatorn som resten av världen vill få bort. Den officiella förklaringen till det är att Bashar al-Assad är den enda gnutta till stabilitet i Syrien. Egentligen vill de tillsammans rida barbacka i bar överkropp. Det finns röster som påstår att han vill ha kontroll på oljan som finns i området också, vilket är förståeligt, då han och al-Assad ju måste ha något att olja in sig i. Det måste man beundra. Putins mjuka, härliga feminina sida. Även hans styrka och kunnighet. Hans utseende ligger honom inte i fatet heller. (För bilder på Putin sedan 16 års ålder gå in på min tumblr)

Om SIDA bestämmer sig för att åka till Ryssland följer jag med. Ställer till och med in resan till Gambia, då detta känns mer viktigt.

Annons
Annons