Carl Stanley visar att Sverige inte alls är fullt

Carl Stanley har fått stor uppmärksamhet för sin video i vilken han går på djupet med påståendet om att Sverige är fullt. Bland annat ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Carl Stanley har fått stor uppmärksamhet för sin video i vilken han går på djupet med påståendet om att Sverige är fullt. Bland annat fick Carl vara med i Nyhetsmorgon på TV4, där han konstaterade att ordet systemkollaps var myntat av troll på nätet.

Vart Carl än vänder sig; Sergels Torg, Stockholms centralstation, T-centralen och någon av Stockholms mer idylliska förorter, visar det sig att Sverige inte alls är fullt. Och ingenstans har de något emot att bli filmade. Stor humor. Nämnde vi att Carl är ståuppkomiker?

Vi på Aristofanes.se ser fram emot när Carl gör en uppföljare från socialförvaltningen i Ljusnarberg, hyreshusen i Seved i Malmö (de uppskattar verkligen när folk kommer dit med kamera har vi hört), eller kanske skolorna i Vänersborg. Skrattfest utlovas. Dock förstår vi om det är väl långt att åka från Stockholm, där Carl numera bor.

Annons
Annons