Zara Larsson kommer ut som troende

Domarna på Umeå Tingsrätt verkar vara rejäla människor

Zara Larsson, en av Sveriges kanske mest kända artister, tillika jämlikhetsdebattör och socialt föredöme, har kommit ut som troende i en artikel i Expressen. ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Zara Larsson, en av Sveriges kanske mest kända artister, tillika jämlikhetsdebattör och socialt föredöme, har kommit ut som troende i en artikel i Expressen. På resa i USA skall hon ha upplevt en livsomvälvande händelse, som bäst beskrivs via hennes egna ord till Expressen:

Jag blir ju spattig, som fan, men jag spelar cool, jag är jättelugn. Sippar på ett glas vin, faktiskt, trots att jag inte har åldern inne, säger hon i det senaste avsnittet av podcasten.

Zara Larsson blev en Belieber där och då. Emedan Biebers svenska fans jublar över nytillskottet i sekten, finns det de som anser att hon sålt sin själ till djävulen.En av dem är Rakel de Biehl, krönikör på Aristofanes.se. I ett sällsynt ledigt ögonblick mellan två solidaritetsdemonstrationer gav hon följande kommentar:

Inte nog med att hon umgås en hel kväll med en uttalad abortmotståndare, hon skyltar också med att hon begått ett brott genom att inmundiga alkoholhaltiga drycker – trots att hon inte har åldern inne. Och den var inte ens hembränd på maskrosor!

Det var i USA Zara blev “starstruckad” som hon själv uttrycker det. Hon ska också ha haft en extrem handsvett; att matcha fotsvetten med, får man förmoda. Rakel de Biehl igen:

Jag och F! är djupt besvikna på Zara Larsson. Vi vill se att hon tar tag i sitt liv och slutar ansa armhålorna, slutar sminka sig och framförallt SLUTAR hänga med den där tolvåringen med armarna täckta av gnuggisar!!!

Alternativt att hon slutar låtsas vara en 65-årig feminist med en årsförbrukning av hennafärg i badrumsskåpet, skulle vi på Aristofanes redaktion tillägga om vi var på det humöret. Vilket vi alltid är.

Annons
Annons