Kärralundsvallen 2.1 – and counting…

Facebookgrupper vid namn Kärralundsvallen och Kärralundsvallen 2.0 delar människor i två läger. Den första gruppen består av så kallade människor som är mot ett ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Facebookgrupper vid namn Kärralundsvallen och Kärralundsvallen 2.0 delar människor i två läger. Den första gruppen består av så kallade människor som är mot ett flyktingboende på nämnda plats i Göteborg – och 2.0 är till för dem som är för. Eller var det tvärtom, jag minns inte riktigt. Det är inte ändå särskilt viktigt.

Det viktiga är att jag och F! under morgondagen kommer att skapa en tredje grupp – Kärralundsvallen 2.1, då det är viktigt att kämpa för rättvisa för alla oavsett ras religion och sexuell läggning. Ja, utom vita svenska heterosexuella män, givetvis. Dessa har redan förbrukat all sin rättvisa för de närmaste 250 åren eller så.

Håll utkik efter #Kärralundsvallen 2.1 i ett inlägg nära dig.

Annons
Annons