Omni i unikt samarbete med Flashback?

I gårdagens Omni beskrivs de ensamkommande barnen som vuxna – för att några av dem har grått hår. De “ser ut” och “beter sig, ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

I gårdagens Omni beskrivs de ensamkommande barnen som vuxna – för att några av dem har grått hår.

De “ser ut” och “beter sig, som vuxna trots att de bor på HVB-hem rapporterar Ekot i Sveriges Radio.

En av kommunerna som har “problem” är Helsingborg.
– Vi har haft någon som var gråhårig och en annan som gick med rullator och var dement. Vissa är äldre än personalen säger en anonym och uppenbart förljugen källa.

Det är uppenbart att den här typen av lögner hämtas från flashback då jag ser en tydlig parallell från det vanligt förekommande flashback-skällsordet “skäggbarn” och att någon skulle varit gråhårig. I andra länder åldras man snabbare, vilket har varit känt sedan länge. Att dessa barn skulle vara vuxna är fullkomligt vansinnigt, och att Omni och andra sidor väljer att publicera den här typen av hittepå från rasisterna på flashback, är beklagligt.

Jag kommer demonstrera utanför Omnis kontorslokal ikväll med plakatet “är jag gammal för att jag är dement, eller är jag bara gammal i dina blåa grisögon?”

Tillsammans är jag stark!

—-
Rakel har uppenbarligen läst konstiga trådar på Flashback och blandat ihop det med Omni… Vi på redaktionen tar inget ansvar för denna artikel

Annons
Annons