Gävle kommuns nazistledning diskriminerar och hånar EU-migranter.

Ja det är tyvärr långt ifrån ett skämt att Gävle kommun styrs av nazister. Det tas dagligen rasistiska (och påfallande lika 30-talets Nazityskland) beslut ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Ja det är tyvärr långt ifrån ett skämt att Gävle kommun styrs av nazister. Det tas dagligen rasistiska (och påfallande lika 30-talets Nazityskland) beslut som omvärlden blundar för.

Nu ska EU-migranter som vistas i Gävle nekas plats i förskola och skola. Inte heller ska kommunen ställa i ordning en plats där de kan bo tillfälligt. Det beslutade kommunstyrelsen på tisdagen.

Hur ska dessa människor då klara sig är det tänkt? Tydligen på egen hand. Det är skrämmande att se hur folk behandlar folk. Vi är ju alla världsmedborgare och det är inte mer än rätt att våra skattepengar ska försörja migranter. Jag kommer inte att gå med på det här!

Vill du vara med mig en månad i Gävle? För migranter, med migranter. Vi kommer att bo i tältläger och slåss på och för våra villkor. Vi som migranter kan tillsammans påverka, målet är att EU-migranterna lovas livslångt försörjningsstöd, och skolgång – samma dag de sätter sin fot (eller husvagn) i Sverige.

Tillsammans är jag stark!

Annons
Annons