IS-hallar till återvändare!

IS-hallar
IS-hallar kommer snart att finnas över hela Sverige.

IS-hallar till återvändare. Nytt förslag förväntas träda i kraft efter årsskiftet! Problematiken kvarstår med bristande aktiviteter och stöd för frustrerande IS-krigare. Sedan Mona Sahlin ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

IS-hallar till återvändare. Nytt förslag förväntas träda i kraft efter årsskiftet!

Problematiken kvarstår med bristande aktiviteter och stöd för frustrerande IS-krigare. Sedan Mona Sahlin utlovade lägenheter och samtalsstöd för återvändande IS-krigare har inte mycket hänt, därmed riskerar soldaterna att falla tillbaka i ett riskbeteende redan inom en vecka efter hemkomst. Så resonerar i alla fall Ygeman som sägs ligger bakom förslaget om IS-hallar.

IS-hallarna ska enligt förslaget finnas i varje stad och ersätta allmänhetens traditionella skridskobana, och istället vara till för IS-medlemmar som befinner sig i Sverige. För att det inte på något sätt ska kränka deras integritet eller påhittighet, är det en “no christian zone” policy som gäller.

Enligt källor nära Ygeman ska han ha svarat så här när de försökte få honom att förtydliga sina idéer.

Är det rätt att ta allmänhetens skridsko och hockeyhallar och ge till IS-anhängare?

– Ja det tycker jag, det kommer att stärka Sverige och bidra till en starkare “vi känsla”.

Är det verkligen smart att låta en uttalad terroristorganisation husera fritt i det fördolda?

– Jag ser inga som helst problem med det. Det är viktigt att uppmuntra och stödja alla sorters grupper i samhället. Dessutom har vi religionsfrihet i Sverige…

Vi på Aristofanes vet inte riktigt vad vi ska tycka om det här förslaget, det är ju inte helt otippat – men det är för jävla dumt. Vi hoppas självklart att vår källa hört fel (Ygeman är ju ganska känd för att mumla) eftersom det hela låter så absurt. Vi har sökt Ygeman för en officiell kommentar men ej fått tag på honom. Enligt hörsägen är han ute någonstans i Sverige och samlar in skridskor, dessa ska skickas tillsammans med kläder till behövande i Etiopien.

Annons
Annons