Skyll inte på religion!

Den tragiska masskjutningen mot en gayklubb har redan kostat 50 liv. Ytterligare 53 personer är skadade och dödssiffran förväntas stiga. Ett otroligt bakslag för ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Den tragiska masskjutningen mot en gayklubb har redan kostat 50 liv. Ytterligare 53 personer är skadade och dödssiffran förväntas stiga. Ett otroligt bakslag för gaycommunityn världen över. Tankarna går till offren och deras anhöriga.

Det som är synd är att de rykten som uppstod kort efter dådet pekar åt fel riktning. Asätande gamar försöker koppla dådet till islam, men hur trångsynt och rasistiskt man än är går det INTE att beskylla IS eller islam för detta våldsdåd. Det är uppenbart att det USA:s vapenlagar det är fel på. Hade man inte kunnat köpa vapen hade detta aldrig hänt. Se bara på lugna länder som Frankrike, där kan man inte köpa vapen på samma sätt som i USA, det är därför inga masskjutningar och dylikt händer där.

Jag kommer tillsammans med F! skriva ett brev till president Barack Obama – där vi tydligt presenterar vad som skulle kunna förbättra USA. Några punkter vi kommer ta upp är; implementering av F! i amerikansk politik, förbud mot vapenförsäljning och köp av vapen, dialogpoliser utan vapen och totalförbud mot republikanska åsikter.

Detta kommer att lösa alla problem USA har.

Hoppas att alla ni som beskyller vissa grupper för våldsdåd slutar med det.

Ett feministiskt perspektiv,

Rakel, en klarsynt världsmedborgare

Annons
Annons