Livet som elallergiker

Livet som nybliven elallergiker börjar sakta men säkert ta form. Jag befinner mig i skrivande stund hemma. Alla lysrör och all elektricitet är nedmonterat. ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Livet som nybliven elallergiker börjar sakta men säkert ta form. Jag befinner mig i skrivande stund hemma. Alla lysrör och all elektricitet är nedmonterat. Spis, kyl och frys är utrivna. Jag tål inte längre någon elektricitet förutom mobilen och tv:n.

Det är ganska skönt att slippa Aristofanes lokaler men jag har ändå kopplat in facket och juristerna på att säkra redaktionen från all farlig strålning. Rätt ska ändå vara rätt.

Min och feministiskt initiativs vision är en värld utan gränser. Tyvärr blir jag begränsad av de framavlade ljusrosa schweinen som vägrar att göra sig av med sina macs och iphones. Men det är inget som inte cash och de rätta kontakterna löser. Jag får alltid som jag vill i slutänden.

Nä. Dags för mer vin och självrannsakan. Måste ut i vimlet och handla lite schyssta kläder inför min och Ekis utekväll också.

Ciao / Raché

Annons
Annons