Jämställ onani med mord

Inför fängelsestraff för den som runkar. Det är samma sak som mord. Varje dag runkmördas otaliga männsikoliv världen över. Och mördarna, ja dom går ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Inför fängelsestraff för den som runkar. Det är samma sak som mord.

Varje dag runkmördas otaliga männsikoliv världen över. Och mördarna, ja dom går fria. Det borde vara samma straff på runk som för mord, för det är exakt samma sak.

Vår värld präglas redan av djupa orättvisor. För varje människa som dör på flykt i strävan efter ett värdigare liv, runkmördas tusentals oskyldiga. Vi behöver en syn på säkerhet, befriad från manstankar, runk och nationalism. Mäns våld mot kvinnor och deras eviga runkande är en global pandemi och Sveriges verkliga säkerhetsproblem. Feministiskt initiativs vision är en värld utan gränser för kvinnor och papperslösa flyktingar. En värld med gränser för den äckliga grisliknande saken som kallas man.

Jag ska skriva ett plakat med texten “grisrunk är mord” och demonstrera för allas rätt till liv. Under dagen kommer jag att demonstrera utanför riksdagen för att uppmärksamma frågan. Vill någon hjälpa till? Vi möts upp efter lunch på nämnd plats. Ta gärna med lådtjut och ciggisar så det räcker fram till 16.00

Love – Rakel

Annons
Annons