Michael Jacksons porrsamling mer bisarr än väntat

På tisdagen kom avslöjandet att barn- och djurporr hittats på Michael Jacksons ranch i Neverland år 2003. Bilderna ska han enligt uppgifter ha visat ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

På tisdagen kom avslöjandet att barn- och djurporr hittats på Michael Jacksons ranch i Neverland år 2003. Bilderna ska han enligt uppgifter ha visat för unga pojkar.

Men nu kan Aristofanes också avslöja att sjukare saker än så har hittats i hans samling. Källor som tagit del av materialet uppger att flera poliser tvingats sjukskriva sig efter att ha sett bilder på Gudrun Schyman, Mona Sahlin, Maud Olofsson och Lars Leijonborg. Även vår krönikör Rakel de Biehl ska ha funnits med på ett foto.

Enligt de uppgifter som Aristofanes fått fram så skall ingen av de svenska politiker som återfunnits i samlingen fotograferats i en sexuell situation. (Vi har ej fått någon närmare beskrivning av fotot på Rakel.) Det skall helt enkelt röra sig om de officiella fotona som även publicerats på riksdagens hemsida.

En talesman för Santa Barbara County Sheriff’s Department säger till Aristofanes.

Det var verkligen en chock att se de här bilderna. Vårt samtal nu väcker hemska minnen. Det här är ett trauma jag kommer få leva med i resten av mitt liv.

Vi på redaktionen vill uttrycka vårt djupaste deltagande med de polismän som tvingats ta del av dessa hemska bilder.

Annons
Annons