Storbritannien – ett protektionistiskt och nationalistiskt rövhål

Förutom att Storbritannien är fullt av rödlätta, blåsta och ständigt berusade griskultingar, har det nu också framkommit att det är uppblåsta och rasistiska sådana ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Förutom att Storbritannien är fullt av rödlätta, blåsta och ständigt berusade griskultingar, har det nu också framkommit att det är uppblåsta och rasistiska sådana också.

Vilka är dom att gå ur EU? Typiskt fascister att inte vilja dansa efter Tysklands pipa. Tyskarna bestämmer vad som är bra för alla, EU är Tyskland. Punkt.

Ett tränat öga förstår ju direkt att detta utspel handlar om Storbritanniens motvilja till att vara del i flyktingmottagandet. Kvotsystemet dög tydligen inte. I och för sig får vi i Sverige ännu mer flyktingar nu vilket är positivt.

Det kan tyckas paradoxalt att vara emot globalisering och samtidigt vara emot att Storbritannien lämnar EU, men i min värld är det att vara godhjärtad.

Tacka vet jag (för en gångs skull) Sverige och svenskarna, som är riktiga EU-medborgare, nej – världsmedborgare i sann socialistisk anda. Vi värnar om alla andras egenheter till den gräns att vi har utplånat oss själva.

Så borde alla andra länder också göra.
Mvh Rakel – din världsmedborgare i etern

Annons
Annons