Aida Hadzialic öppnar för förbud av religiösa friskolor

Aida Hadzialic, kommer återigen med ett helkorkat förslag.

Gymnasieminister Aida Hadzialic (aka facsistsubban) öppnar upp för att förbjuda religiösa friskolor. – “Vi behöver ta en diskussion om vi ska ha religiösa friskolor ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Gymnasieminister Aida Hadzialic (aka facsistsubban) öppnar upp för att förbjuda religiösa friskolor.

– “Vi behöver ta en diskussion om vi ska ha religiösa friskolor framöver, säger Aida Hadzialic, den jävla högerhäxan.

Detta minst sagt onödiga utspel är efter det att Utbildningsdepartementet fått signaler om att pojkar och flickor delas upp i undervisningen på vissa skolor. En annan anledning ska ha varit att kraven på bönerum och niqab till alla flickor helt enkelt blivit för dyrt.

Själv tycker jag att det är en självklarhet att Islam ska genomsyra alla instanser och skolor i Sverige. Svepskälet att det skulle vara för dyrt att finansiera alla skolor med exempelvis niqab är helt enkelt inte sant. Det finns otroliga besparingsmöjligheter inom vården, äldreomsorg och polisväsendet. Dessutom måste vi tänka på integrationen, och då kan man inte räkna i pengar hursomhelst.

Jag motsätter mig å det grövsta att man ska införa förbud mot religion. Vi är snart fler islamister än kristna i Sverige och som en självklarhet ska vi göra allt för att så snabbt som möjligt islamisera Sverige.

Jag knallar ner till Rosenbad kring midnatt med sovsäck och röpang. Imorgon bitti demonstrerar jag mot Aida Hadzialic och hennes rasistiska förslag. Någon som är på? Annars vet ni ju att – tillsammans är jag stark. Love – Raqqa

Annons
Annons