Ebba Busch Thor i nytt rasisitiskt utspel

Ebba Busch Thor, högerhäxa!

Kristdemokraterna, eller ska jag säga “Nya Sverigedemokraterna”, vill ställa orimliga och ännu hårdare krav på asylsökande. Bland annat förslår partiet att man ska vara ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Kristdemokraterna, eller ska jag säga “Nya Sverigedemokraterna”, vill ställa orimliga och ännu hårdare krav på asylsökande.

Bland annat förslår partiet att man ska vara beredd att arbeta upp till 16 timmar i veckan (?!) för att få full dagersättning. Vilket ju är helt absurda krav för våra asylisar. Kommer man från ett krigsdrabbat land ska man ha tid för återhämtning och reflektion. Gärna så länge som hela livet.
– Det är enklare uppgifter som kan komma att bli aktuellt – både på boendet och utanför. Att man bidrar ideellt i en hjälporganisation, med lokalvård, städning och matlagning, säger KD-ledaren Ebba Busch Thor till Sveriges Radio.

Säger man nej minskas dagersättningen enligt förslaget från ärkerasisterna KD.
– Kommer man till Sverige, med ambitionen att göra Sverige till sitt hem, då förväntas man att tidigt etablera sig på arbetsmarknaden, säger rasisthäxan Ebba Busch Thor. Hon är ett typexempel på en privilegierad, vit kvinna, obenägen att förstå andra människor. Rasism och diskriminering är strukturella problem som finns i hela samhället, politikers uppgift är att eliminera detta. Inte spä på. Familjer som faller utanför normen “kärnfamiljen” har redan svårare att få stöd av samhället och lagen, nu ska dom på toppen av detta tvingas arbeta så mycket som 3 timmar per dag?

Att ställa den här typen av orimligt höga krav på asylisar kommer bara att bidra till ännu mer frustration. Och det är på Ebbas samvete.

Mvh Raqqa

Annons
Annons