Forskare ger svar på varför gruppvåldtäkter sker i Sverige

Varje 8-åring på den här bilden är en potentiell våldtäktsman.

Maria Dufva, kriminolog och föreläsare, skriver i en debattartikel på Aftonbladet, anledningen till varför våldtäkter och tafsande sker. Det är på grund av det ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Maria Dufva, kriminolog och föreläsare, skriver i en debattartikel på Aftonbladet, anledningen till varför våldtäkter och tafsande sker. Det är på grund av det populära tv-spelet GTA.

Därmed kan vi utesluta ensamkommande flyktingbarn och asylsökande – då de mest troligt inte har/haft tillgång till spelet. För mig kommer inte detta som en nyhet, men det räcker skönt att en kriminolog lyfter fram problemet med svenskar som begår gruppvåldtäkter, taharrush och tafsar både på festivaler och andra platser.

Slutsatser är helt enkelt att det är är främst 8-åriga skolelever som begår brotten. Det är revolutionerande att Maria Dufva lyfter fram detta på ett nyktert och trovärdigt sätt – nu vet polisen var de ska leta efter ouppklarade gärningsmän – i mellanstadieskolorna. Dna-swipa alla små ljusrosa kultingar bara. Släpp de ensamkommande barnen som sitter felaktigt häktade för våldtäkt och leta bland avskummet i skolorna.

Jag vill avsluta med ett utdrag från Marias artikel:

“Så sitter vi här och river oss i skallen och undrar: hur kunde vi hamna här med våldtäkter i ett publikhav framför en efterlängtad konsert med Zara Larsson?
Det kan jag svara på. För det vet även min åttaåriga dotter. En kille i hennes klass lärde henne nämligen hur man har sex i spelet han spelade. Hur man kan gå på strippklubben Cheetah, köpa sex av en prostituerad som man sen kan döda med en yxa.”

Där har ni det alla rasistjävlar. Det är era 8-åriga småkultingar som är problemet. Usch. Detta hade aldrig hänt i Gambia. Aldrig!

Annons
Annons