Anmälningsbenägenheten för balkongfallen har börjat öka

Inglasad balkong, ett enkelt sätt att "hederscertifiera" din fastighet.

En kvinna hittades under tisdagsmorgonen svårt skadad i Åby strax utanför Norrköping. Hon avled senare av sina skador. Enligt polisen hade hon ådragit sig ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

En kvinna hittades under tisdagsmorgonen svårt skadad i Åby strax utanför Norrköping. Hon avled senare av sina skador. Enligt polisen hade hon ådragit sig skador som tyder på att ett brott har begåtts och platsen undersöks just nu av polisens tekniker.

– “Kvinnan har avlidit vilket gör att vi nu ändrar brottsrubriceringen från försök till mord, till mord, säger den typiska knuffaren Thomas Agnevik, presstalesperson hos polisen i Östergötland.”

Kvinnor i Sverige har alltid ramlat från balkonger och det känns tryggt att man nu också har börjat anmäla detta. Det finns självklart en speciell grupp som utgör knuffaren, och det är VITA MÄN. DOM HAR GJORT DET HÄR SÅ LÄNGE JAG KAN MINNAS.

Jag har pratat med Dan Eliassons pressis som säger att nya armband är på väg ut. Med texten #knuffningundanbedes kommer man gå säker. Jag ska skaffa ett sånt! Eftersom jag är svensk och singel är jag garanterat i riskzonen för att bli knuffad från balkongen av de där vita grisarna.

Ta hand (band) om er love Raché

Annons
Annons