Armband till Frankrike

#körintepåmig

Dan Eliasson påväg ner till Frankrike för att dela ut armband. 84 personer har bekräftats döda efter det blodiga attentatet i Nice sent igår ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Dan Eliasson påväg ner till Frankrike för att dela ut armband.

84 personer har bekräftats döda efter det blodiga attentatet i Nice sent igår kväll. En lastbil körde flera kilometer längst strandpromenaden och mejade ner folk. Många barn dödades i attacken, som bara är en i raden av attacker i Frankrike.

Frankrikes president François Hollande har gått ut och kallat attacken för terrorattack.

Effektiv terrorprevention.
Effektiv terrorprevention.

Samtidigt i Sverige ryktas det om att Dan Eliassons pressis gått ut med information om att Dan Eliasson är påväg ner till Frankrike för att dela ut armband med texten #körintepåmig. Motiveringen till detta är att armbanden fungerar bra, det såg vi inte minst under Almedalsveckan då det vimlade av VITA MÄN (märkte du det Rakel?) och inget fall av våldtäkt eller tafsande uppstått.

Dan Eliassons pressis säger också att lastbilsattacker har förekommit i alla tider, även när lastbilarna inte fanns. Självklart kan man inte lasta någon speciell organisation eller folkgrupp för det fruktansvärda dådet i Nice

Åsa Romson låter meddela att Nice-olyckan inte kommer påverka Miljöpartiets inställning till försäljningen av kolkraftverk. De är fortfarande för men samtidigt emot.

Annons
Annons