Månggifte bör erkännas i Sverige

På grund av den ökade invandringen från förföriska Mellanöstern och norra Afrika under senare år har frågan om månggifte blivit alltmer aktuell och kontroversiell. ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

På grund av den ökade invandringen från förföriska Mellanöstern och norra Afrika under senare år har frågan om månggifte blivit alltmer aktuell och kontroversiell. Speciellt inom kretsar med bristande intellekt, då alla vi andra förstår att det är en mänsklig rättighet.


Skatteverket har enligt en beräkning kommit fram till att vi i dag har ca 300 månggiftesäktenskap registrerade i Sverige. Varför man då ens behöver diskutera hurvida det ska vara lagligt eller inte är en gåta. Självklart ska vi uppmuntra till alla sorters sharia-inspirerade  lagar.

Jag är upprörd å det grövsta att vi i Sverige inte har månggifte som en sorts självklarhet. Är jag förvånad? Nej. För i dagens äckliga samhälle utsätts människor, som inte passar in i en vit, västerländsk grisnorm, för rasism och marginaliseras. Könsstrukturer och rasistiska strukturer förstärker och upprätthåller varandra. Detta måste vi sätta stopp för! Det ska varken finnas regler, normer, strukturer eller åldersgräns. Sverige ska bli som föredömliga länder som ex norra Afrika och Mellanöstern.

Fördelar med månggifte:

  • Mkt barnbidrag. En familj med tre fruar med vardera sex barn får ca 20.000 kr i månaden.
  • Förtur till populära skolor. Är man så många som 18 barn i en familj måste alla gå på samma skola, då få man välja fritt.
  • Bostadsbidrag. En familj på 20 personer måste bo stort. Det kostar pengar. Räkna själva hur mkt det blir.

Vill ni hjälpa mig i kampen för månggifte? Hashtagga isåfall #mångafruarmycketbidrag
Tillsammans kan vi göra skillnad.
Rakel de Biehl – din världsmedborgare i etern

Annons
Annons