Yxattack i Tyskland – ett bevis på att integrationen har misslyckats.

En yxattack ägde precis rum i det hemska och kalla Tyskland. Aftonbladet skriver så här om händelsen. “Mannen, som identifierats som en 17-årig ensamkommande ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

En yxattack ägde precis rum i det hemska och kalla Tyskland. Aftonbladet skriver så här om händelsen.

“Mannen, som identifierats som en 17-årig ensamkommande flykting från Afghanistan, löpte amok ombord på regionaltåget mellan Würzburg-Heidingsfeld och Ochsenfurt med en yxa, skriver Focus.de.

Enligt vittnesuppgifter skrek han ”Allahu akbar”, gud är större, i samband med dådet, vilket bekräftas på en presskonferens av inrikesministern i Bayern Joachim Herrmann.

– Det är ganska troligt att det var ett islamistiskt dåd, uppger en talesperson för Bayerns inrikesdepartement enligt Die Welt.

Tåget ska ha stått inne på stationen i Heidingsfeld, en stadsdel i södra Würzburg. Ögonvittnen säger att mannen gick ”bärsärkagång”. Sedan flydde han från platsen varpå han sköts.”

Jag har inte barn själv, men hade jag haft det hade jag valt att placera minst fem ensamkommande flyktingbarn i min familj. Barn hjälper barn att integreras. Det är 100 % riskfritt och bidrar till att vi slipper såna här yxattacker. Den här stackars pojken ville bara bli älskad, istället sköts han till döds av nazistpoliserna i Tyskland.

Jag vill uppmana alla barnfamiljer i Sverige att ta in ett eller flera ensamkommande flyktingbarn. På så vis slipper vi våldtäkter och våldsdåd.

Hashtagga #ensamkommandeiallasvenskahem – och stötta mig i kampen mot yxattacker.

Tillsammans är jag stark. Mvh Raqqa

Annons
Annons