Kemisk kastrering förminskar kvinnlig sexlust

Kemisk kastrering erbjuds till pedofiler som en del av en ny studie på Karolinska sjukhuset. Genom att minska mängden testosteron ska pedofiler inte längre ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Kemisk kastrering erbjuds till pedofiler som en del av en ny studie på Karolinska sjukhuset. Genom att minska mängden testosteron ska pedofiler inte längre få någon sexlust och därmed sluta förgripa sig på barn.

Kemisk kastrering innebär att man hämmar effekten av testosteron för att dämpa personens sexlust. Dosen med Degarelix verkar inom några dagar och effekten håller sedan i sig i tre till fyra månader.

– Hög sexlust är en av riskfaktorerna vid pedofili. Min hypotes är att medicinen ska ge en tolerabel minskning så att personens risk att begå övergrepp dämpas i hög grad, säger Christoffer Rahm, specialist­läkare i psykiatri vid Karolinska universitets­sjukhuset i Huddinge till DN.

Detta är inget annat än ett förklätt hån mot alla kvinnor. Den här “studien” har inget med pedofiler att göra. Nu vill man tydligen uppmärksamma kvinnors bristande sexlust på ett snedvridet och sjukt sätt. Det är självklart en misslyckad vit gris som är ledsen i ögat för att frugan inte tänder på honom som har kommit på den här “studien”. Allt för att förminska kvinnor. “Kemisk kastrering innebär att man hämmar effekten av testosteron för att dämpa personens sexlust.” Ja just det ja. Det kunde lika gärna stått; -“Som alla vet har kvinnor mindre testo än män och har därmed minskad sexlust”.

Nyheten till er äckliga grisar är att vi kvinnor visst har sexlust när rätt person med rätt utrustning är framme. En sån här studie hade aldrig släppts fram i Gambia.

Love – Raqqa

Annons
Annons