Äntligen en Islamistisk skola i Sverige!

Vetenskapsskolan är en friskola i Göteborg som vid upprepade tillfällen kritiserats för religiösa inslag i skolmiljön. Ingenting förvånar längre, men att folk inte förstår ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Vetenskapsskolan är en friskola i Göteborg som vid upprepade tillfällen kritiserats för religiösa inslag i skolmiljön. Ingenting förvånar längre, men att folk inte förstår att Sverige är på väg att islamiseras, med eller utan skattepengar, är för mig en gåta.

Skolan har också varit i konflikt med rasist-fascisterna i Göteborgs kommun som bland annat har polisanmält den för att ha tagit emot skolpeng för elever som varit bosatta i utlandet. Självklart ska skolan få göra precis som den vill, allt annat är diskriminerande.

Skolinspektionen har framfört omfattande kritik mot undervisningen, personalen och skolledningen, pga att skolan hade bjudit in föreläsare som “krigat för IS” och som “uppmuntrade till terrordåd i Sverige.” Jag ställer mig frågande till om skolinspektionen är medveten om allt gott som kommer från IS, eller om de är helt dumma i huvudet.

Ställer mig också frågande till varför en skribent som granskar islamism i Sverige, grävt fram uppgifter som pekar på att Vetenskapsskolan är sammanvävd med Sveriges förenade muslimer, gör det på ett negativt sätt. Och varför den lilla rasisten får ta plats i media är ju bara hur sjukt som helst. Jag slåss iallafall för allas lika rättigheter. Speciellt för IS lika rättigheter.

Jag har varit inne på Vetenskapsskolans kurators Facebookprofil, där har han bilder som hyllar Muslimska brödraskapet och drömmen om en framtida islamistisk världsstat. Vad är det för fel med det? Jag betalar mer än gärna skatt för Sveriges islamisering. Hade jag haft barn hade jag självklart haft dem på den här skolan också.

Raqqa

Annons
Annons