Äntligen rätt stöd till veteraner

Den obegripliga offensiven för att krossa IS i Mosul är i gång – och kan resultera i en våg av “terrorister” (eller som jag ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Den obegripliga offensiven för att krossa IS i Mosul är i gång – och kan resultera i en våg av “terrorister” (eller som jag brukar säga, veteraner och världsmedborgare) som återvänder till Europa.

I april förvandlades den svenska terrorlagstiftningen av fascister – men nu förbereder svenska kommuner sig på att ta emot veteranerna från Syrien.

Bland annat kan veteranerna från Syrienkriget få hjälp med körkort, bostad och jobb, rapporterar Sveriges Radio.

Äntligen börjar jag gilla mitt hemland. Att hjälpa veteraner och världsmedborgare som hamnat fel, är mitt motto. (De grisar som kallar sig veteraner efter att ha krigat för Sveriges grisarmé ska vi givetvis fortsätta ignorera när de kommer hem efter sina missioner.) Vi ska inte bidra till stigmatisering och utanförskap för människor gjort fel val och hamnat på den förlorande sidan. Vi ska hjälpa, inte stjälpa.

Det är inte människor som “valt” att fly till Sverige för att sedan “valt” att åka och kriga för IS. Det är Sveriges rasistklimat som tvingat dem till det. Får dom bara jobb, körkort, skuldsanering och boende, samt psykisk hjälp och gratis sjukvård så är saken biff. Då har vi pensionsräddare och skattebetalare i Sverige och vår framtid är räddad. Jag är så glad idag. Skål.

Love Rachiali

Annons
Annons