Gabriel Wikström ska granska all porr på internet

Folkhälsominister Gabriel Wikström har upprörts över porren på internet och har nu bestämt sig för att genomföra en granskning och rättvisemärkning av all porr enligt ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Folkhälsominister Gabriel Wikström har upprörts över porren på internet och har nu bestämt sig för att genomföra en granskning och rättvisemärkning av all porr enligt Nyheter24.

En anonym källa nära folkhälsoministern berättar för Aristofanes:

Gabriel tänkte först personligen gå igenom och granska all porr. Han var väldigt engagerad i just den delen av granskningen faktiskt. Sen råkade tyvärr en tjänsteman på departementet förklara för honom hur mycket porr det faktiskt finns på internet. Gabriel blev först lite besviken men fann snabbt på en lösning. Som planen ser ut nu så kommer Rättviseförmedlingen att få sortera ut godbitarna och göra ett första urval innan det hamnar på ministerns bord för hans personliga granskning.

Så det är alltså tänkt att folkhälsoministern själv ska fälla det slutgiltiga avgörandet beträffande den rättvisemärkta porren?

Ja, vi hade ju helst sett att han hade fyllt sina arbetsdagar helt med den här granskningen men XX sabbade det. Nu får vi nöja oss med att han ägnar ungefär halva arbetstiden till att bedöma klipp på Pornhub. Det innebär ändå en viss avlastning för oss tjänstemän.

Finns det någon speciell typ av porr som Gabriel Wikström har uttryckt extra intresse för att få granska personligen?

Det har utgått vissa instruktioner, mer än så kan jag tyvärr inte säga i dagsläget.

Vi på Aristofanes ser fram emot att Gabriel Wikström tar itu med porrgranskningen på allvar så att han har mindre tid att tänka ut fler begränsningar av vuxna människors privatangelägenheter.

Annons
Annons