Grön ungdom visar framfötterna och tänker till!

Grön ungdoms krav: ”Ta emot fler flyktingar” – går idag att läsa på Aftonbladets sida. Vidare står det att “regeringen har skärpt regelverken för ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Grön ungdoms krav: ”Ta emot fler flyktingar” – går idag att läsa på Aftonbladets sida. Vidare står det att “regeringen har skärpt regelverken för att minska antalet asylsökande i Sverige.

Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdom pressar på för det motsatta – fler flyktingar än tidigare.

– Om Stefan Löfven inte vill att fler ska komma hit, ja, då har vi ett stort problem, säger Sandra Fogelberg, migrationspolitisk talesperson.”

Och det har vi. Ett problem alltså. Stefan Löfven måste sälja villan i Örnsköldsvik och köpa sig en ryggrad och två feta, håriga ballar. När han skaffat sig dessa nya delar till hans annars så värdelösa kropp, kan han shoppa en ny hjärna också. När hjärnfunktionen hoppar igång kan vi väl en gång för alla slopa de idiotiska, tillfälliga uppehållstillstånden och få hit alla anhöriga som vill komma. Alla miljoner som blir utöver de 374 000 som beräknas komma ändå. Helt enkelt öppna gränserna.

Grön ungdom har verkligen steppat upp en notch tycker jag. När de tidigare i veckan föreslog att man skulle avskaffa fängelestraffen så visar de verkligen att de ser de stora sambanden. Detta är det bästa som Miljöpartiet gjort sen dom tog in alla islamister i partiet. 

Nu ser jag fram emot ett framtida mångkulturellt Sverige, ett samarbete mellan Socialdemokraterna och grön ungdom och en riktig jävla helgfylla. Idag ska jag röka under fläkten.

Ta hand om er love Raché

Annons
Annons