En religiös gris i ku klux klan-kläder

Reportrar och fotografer rapporterade under hela gårdagen från påvens besök i Lund. Du kan till och med följa det som händer – minut för ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Reportrar och fotografer rapporterade under hela gårdagen från påvens besök i Lund. Du kan till och med följa det som händer – minut för minut. Tydligen tycker svenska folket att det är viktigare att beskåda en gris i ku klux klan-utstyrsel än vad det är att göra något som gynnar vår nya, svenska religion dvs Islam.

Till och med från Malmö Arena hörs det skrän och vrål från folket – där har flera tusenpersoner samlats för att se gudstjänsten i direktsändning. Arenan är nu nästan fullproppad med förväntansfulla små griskultingar från olika “församlingar” i Sverige.

Det här är inget annat än ett rasistiskt statement. Mig lurar ingen.
Man vill med detta ge en offentlig känga till vår viktigaste och största religion, fredens religion- Islam.

Med kritiska ögon eller inga ögon alls bör man betrakta spektaklet. Man bör fråga sig varför en vit man som är påtagligt lik ku klux klans medlemmar släpps fram i svensk offentlighet? Man bör fråga sig varför vi ska hylla katolicismen som har skördat så många liv. Man bör ta ansvar som världsmedborgare och säga NEJ, säga STOPP.

I Sverige kan vi inte hylla något sånt här. Det är oetiskt och rasistiskt.
Kör hem påven i en bodybag eller liknande så går vi samman och slår ett slag för den riktiga religionen istället.

Love Raqqa

Annons
Annons