Måns Semmleröv gråter ut i pressen

När Måns Semmleröv skulle spela in en musikvideo till sin nya låt under helgen gick det inte riktigt som planerat. Mitt under inspelningen började ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

När Måns Semmleröv skulle spela in en musikvideo till sin nya låt under helgen gick det inte riktigt som planerat. Mitt under inspelningen började nämligen flera personer att kasta stora stenar mot inspelningsteamet.

Efter att man fått upp inspelningsutrustningen i Stenhamra hörde teamet hur personer rörde sig uppe i skogen ovanför stenbrottet. Och kort därefter kastades större stenar ner. Lördagskvällen blev förstörd och tönt-Måns hävdar att han var tvungen att springa och gömma sig i en bil.

– “Får man en knytnävsstor sten i huvudet från 10-15 meters höjd, då dör man” – säger producenten Mikael Gustafsson till alla tidningar som orkar lyssna.

Sen tillkallades polis. Vilket slöseri med viktiga pengar som kunde lagts på flyktingar!
Stenkastning har alltid förekommit mot svenska artister, det är bara anmälningsbenägenheten som har ökat. Jag är djupt besviken och fly förbannad på detta gråtande och winande till media hela tiden. Sluta lipa och bete er som riktiga män. I Gambia hade detta aldrig hänt! Aldrig! Där är man stolt, obrydd och muskulös. Kanske pga allt crack som röks. Vad vet jag?

Summa summarum; använd pengar på rätt saker dvs till flyktingar. Sluta lipa för grus.
Tillsammans är jag stark – er Rachiali

Annons
Annons