Mångfald i Tysklands militär vinklas som negativt i grismedia

Tysklands militära underrättelsetjänst MAD har identifierat 20 islamister ❤ i landets försvarsmakt. En talesperson uppger att de utreder ytterligare 60 personer. Detta har skrämt ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Tysklands militära underrättelsetjänst MAD har identifierat 20 islamister ❤ i landets försvarsmakt.

En talesperson uppger att de utreder ytterligare 60 personer. Detta har skrämt upp Tyskarna till den grad att det pågår någon form av hatkampanj i tyska medier. Berliner Morgenpost är en av de tidningar som tyvärr framstår som nazister i och med den negativa vinklingen de framställer detta på.

Personligen ser jag mångfald som en positiv och nödvändig influens i alla sammanhang. Att vara rädd för andra åsikter, religioner och folkslag tyder på okunskap, ignorans och rasism. Men det är ju ingen nyhet att Nazityskland är ett folk av ljusrosa schwein, oförmögna att se världen som en plats för alla världsmedborgare.

Enligt MAD söker terrorgruppen IS aktivt upp tidigare soldater för att rekrytera dem. Man uppmuntrar också sina anhängare att ta värvning i tyska försvarsmakten, skriver tidningen.
Parlamentet överväger en lag (?) som gör det obligatoriskt att alla nya rekryter genomgår ytterligare kontroller för att förhindra att fler islamister söker sig till armén, skriver Fox News.

Det bör väl rimligtvis införas en lag där man kvoterar in människor med islamistisk bakgrund? Som vi gör i Sverige i diverse sammanhang.

Tyskland anses som en ekonomisk stormakt och lägger ner 320 miljarder kronor på sitt försvar och det är 183 000 aktiva militärer.
En kvoteringslag där varannan militär är av utländsk härkomst känns rimlig. Man avyttrar hälften bara och tillsätter de med rätt bakgrund.

Eftersom 44% av de tyska grundskoleeleverna är av utländsk bakgrund och de etniska tyskarna dör ut snabbt vill jag se att samma fördelning speglas inom den tyska militären.

Som det ser ut just nu bedrivs det en häxjakt på de 20 islamister man identifierat och man utreder ytterligare 60 personer. Hur sjukt är inte det är år 2016? Det vinklas i grismedia som något negativt då det enda vettiga borde vara att det lyfts fram som något underbart och tidsenligt.

Love – Raqqa

Annons
Annons