En moderat samtalston

Efter den moderate politikern Delmon Haffos vältaliga inlägg i det offentliga samtalet under eftermiddagen så ser flera personer på det moderata partikansliet nu om ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Efter den moderate politikern Delmon Haffos vältaliga inlägg i det offentliga samtalet under eftermiddagen så ser flera personer på det moderata partikansliet nu om sitt eget hus.

Enligt källor på det moderata partikansliet så ska en rad moderata tjänstemän känna sig hotade av den unge talangen.

Det är en hård konkurrens om de absoluta toppjobben på det moderata partikansliet. Många, även högt upp i organisationen känner sig hotade av konkurrensen från Delmon. Jag hörde att till och med Håkan Tribell(AKB:s talskrivare) ska ha ansökt om medlemskap i facket. I ljuset av de lärdomar vi har dragit efter det amerikanska presidentvalet så är Delmon precis den typ av stjärna som kan gå in och peta bort vem som helst här på kansliet.

Moderaterna är dock inte ensamma om intresset. Våra källor inom Sverigedemokraterna uppger att Kent Ekeroth blev helt till sig.

Kent kom inspringande på kansliet och skrek något om en “Drömvärvning på g! Det här kommer bli ett jättelyft för vår image och stärka kompetensen på kansliet enormt!”

Vi är beredda att hålla med.

 

 

Annons
Annons