Rose Alliance kränkta av att kopplas samman med Strandhäll

Kritiken mot gårdagens och dagens stora snackis; när den moderate kommunikatören Delmon Haffo kallade Annika Strandhäll för “hora” i direktsändning, lät inte vänta på sig. Nu har dock ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Kritiken mot gårdagens och dagens stora snackis; när den moderate kommunikatören Delmon Haffo kallade Annika Strandhäll för “hora” i direktsändning, lät inte vänta på sig. Nu har dock kritik kommit från ett oväntat håll.

Fackförbundet/Organisationen Rose Alliance, som organiserar sexarbetare i Sverige och en rad andra länder, har tagit ytterst illa vid sig. En företrädare för Rose Alliance som vill vara anonym säger till Aristofanes:

Det är väldigt kränkande för oss sexarbetare att kopplas samman med en politiker som Annika Strandhäll. Att hon tidigare har varit fackpamp spär bara på graden av kränkning.

Så du menar alltså att det är NI som har anledning att känna er kränkta?

Ja definitivt. Annika Strandhälls bakgrund som socialdemokrat i Muteborg och tidigare fackpamp gör ju inte saken bättre. Hon var väl också en av de sossar som fixade lägenhet via facket?

(Hon behöll sin lägenhet hon fått av facket när hon var ordförande i Vision samtidigt som hon hade en villa precis utanför stan.)

När vi sexarbetare avser att rövknulla en skattebetalare eller fackföreningsmedlem har vi ju, till skillnad från politiker och fackpampar, åtminstone heder nog att berätta när vi sätter igång  och vad det kommer kosta.

Efter en sådan logik kan vi inte göra annat än att ställa oss frågan. Vem har mest anledning att känna sig kränkt av Delmon Haffos omdömeslöshet?

Annons
Annons