Marcus Oscarsson i kontroversiell nazistchock

Marcus Oscarsson, TV4:s politiske expert, har lagt fram en nazistisk plan som han maskerar och kallar ”fempunktsplan” på Facebook. Inlägget handlar om hans “lösningar” ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Marcus Oscarsson, TV4:s politiske expert, har lagt fram en nazistisk plan som han maskerar och kallar ”fempunktsplan” på Facebook.

Inlägget handlar om hans “lösningar” för att stoppa oron i Europa, bland annat föreslår han ”ett stort reformprogram för att med maximal kraft stoppa all islamism i Europa”.

Jag vet inte ens var jag ska börja. Jag gör ett försök:

• all media i Sverige är och har alltid varit öppen för olika åsikter, så länge de är av vänsterkaraktär

• när till och med uppmärksammade politiker/krönikörer som Alex Schulman skriver att Marcus är en samhällsfara – då måste han bort direkt

• lille Marcus – du vill väl inte bli klassad som en husblatte? du vet väl också bättre än att påstå att vi ska ha en genomtänkt agenda gällande flyktingpolitik?

Vi i Sverige vill ha respektabla journalister. Vi vill att inte bara SVT tar sitt ansvar och bara anställer människor med rätt värdegrund. TV4 ska också göra så – annars faller hela vårt samhälle.

Jag har själv valt att skriva ett brev och kräva Marcus Oscarssons avgång. Inte för att det behövs, det sköter nog sig själv mest troligt.

Lycka till med ditt nya liv Marcus! Hoppas du förstår att efter ett sånt här fruktansvärt statement är du portad från alla ställen i Stockholms innerstad. Du kommer nog ha svårt att få jobb i framtiden också. Sådana som dig vill vi INTE ha i vårt demokratiska samhälle.

Love Rachiali

Annons
Annons