Åkesson i nattligt rabalder på gayklubb

En plump och insinuerande bild som visar att vi på Aristofanes har en låg och smaklös humor.

Tidningen QX rapporterar att Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson fick ledas ut av sina livvakter efter ett besök på en gayklubb. Det var natten till ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Tidningen QX rapporterar att Sverigedemokraternas partiledare, Jimmie Åkesson fick ledas ut av sina livvakter efter ett besök på en gayklubb.

Det var natten till fredagen som Jimmie Åkesson fick hjälp av sina livvakter efter att stämningen blev lite hotfull.

Att Sverigedemokrater besöker huvudstadens nattklubbar är i sig inget nytt. Däremot är det lite oroväckande att även partiledaren Jimmie Åkesson väljer att tära på SÄPO:s resurser nattetid.

En av Aristofanes källor inom Sverigedemokraterna berättar:

Jimmie kände att han behövde dra uppmärksamheten ifrån Kent Ekeroths besök i Stockholms krogliv genom att själv få rubriker för nattklubbsbesök. Till skillnad från Kent så har Jimmie inte fallenhet för att hamna i fysiska handgemäng med andra nattklubbsgäster. Jimmie är å andra sidan inte en tvärhand hög så han känner inte att han har samma behov av att kompensera.

Hur kommer det sig att det var en gayklubb Jimmie Åkesson besökte?

Det får du fråga Jimmie om. Men det känns inte helt relevant i sammanhanget.

Fair enough. Vi på Aristofanes skiter fullständigt i politikers sexliv. Vi tycker dock att de borde visa bättre omdöme om samhällets resurser än att springa runt i Stockholms nattliv med livvaktsskydd.

Annons
Annons