Alexandra Pascalidou flyttar tillbaka till Rinkeby

Mediefenomenet, programledaren och journalisten Alexandra Pascalidou har bestämt sig för att flytta tillbaka till Rinkeby. Den senaste tidens skottlossningar i Rinkeby har fått Alexandra ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Mediefenomenet, programledaren och journalisten Alexandra Pascalidou har bestämt sig för att flytta tillbaka till Rinkeby.

Den senaste tidens skottlossningar i Rinkeby har fått Alexandra Pascalidou att reagera starkt.

Nu måste vi sätta stopp för det dödliga våldet. Nu måste regeringen, politikerna och polisen tillsammans med föräldrar, föreningar och kommunerna dra i gång en Haverikommission.

Hon har därför bestämt sig för att flytta tillbaka för att styra allt till rätta. Hon har haft dåligt samvete ända sedan hon flyttade trots att hon 1995 lovat att aldrig flytta ifrån Rinkeby.

Hon fylldes av en känsla av stark samhörighet. Någon dag senare blir hon intervjuad i Expressen och säger att hon aldrig, aldrig kommer att flytta från sitt älskade Rinkeby.

En källa nära Alexandra Pascalidou bekräftar för Aristofanes.

Alexandra är riktigt glad över att kunna lämna sin bostadsrätt på Söder för Rinkeby. Hon ser det som ett sätt att hitta tillbaka till sina rötter. Hon förväntar sig givetvis ett strålande mottagande i Rinkeby, där alla bugar och niger för henne. Kanske till och med att hon får en egen dag uppkallad efter sig.

Vi önskar Alexandra Pascalidou all lycka och ser fram emot att se henne leva som hon lär. Vi tror att hon kan göra verklig skillnad.

Annons
Annons