Fotbollshuliganer konverterar till Islam

Efter det att stått klart att Sveriges nya maskeringsförbud vid sportevenemang försetts med religiösa undantag har det framkommit att stora delar av Sveriges huliganer ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Efter det att stått klart att Sveriges nya maskeringsförbud vid sportevenemang försetts med religiösa undantag har det framkommit att stora delar av Sveriges huliganer konverterat till islam. Inte nog med det, utan i sann progressiv anda självidentifierar de sig numera som kvinnor, varför de planerar att bära niqab i samband med matcherna. Aristofanes har pratat med en av huliganerna, som gått med på att låta sig intervjuas anonymt i samband med en av favoritlagets träningsmatcher.

– Det var inget lätt beslut. Jag tvekade länge och vägde fördelarna mot nackdelarna, men till slut valde jag niqab framför burka. Visst, burkan kändes mer genomtänkt och var betydligt mer smickrande för mina former, vilket jag verkligen uppskattade, men det gick bara inte. Jag menar, har du försökt slå ut tänderna på någon med ett järnrör iförd ett heltäckande lakan?

Att den nyfunna vurmen för islam skulle ha något att göra med maskeringsförbud på sportevenemang, förnekar vederbörande dock bestämt.

– Att du ens har mage att ifrågasätta min religiösa övertygelse. Det känns som att du fiskar i grumliga vatten här.

Men, du är två meter lång, har håriga knogar och talar med basröst som får James Earl Jones att låta som en kastratsångare. Dessutom dricker du öl genom sugrör via ett hål i din niqab och håller en påse fläsksvålar i andra handen?

– Det där var riktigt sexistiskt av dig. Påhopp om min längd, kroppsbehåring och röst är inget annat än härskarteknik och hade det inte varit för att jag är en dam av världen, hade jag gett dig en dansk skalle. För övrigt har jag lagt mig till med ett alternativt synsätt på världen, varför det du ser som öl och fläsksvål, för mig är kamomillthé och madeleinekakor.

Här började stämningen kännas aningen besvärande, varför Aristofanes utsände bestämde sig för att lämna intervjupersonen att avnjuta sina madeleinekakor ifred.

Annons
Annons