Familj konfunderad över drastiskt minskad användning av toalettpapper

En trebarnsfamilj i Nässjö har ställts inför ett mysterium av det mer ovanliga slaget. Efter att äldste sonen lämnat familjehemmet för att börja sina ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

En trebarnsfamilj i Nässjö har ställts inför ett mysterium av det mer ovanliga slaget. Efter att äldste sonen lämnat familjehemmet för att börja sina studier i genusteori vid Södertörns Högskola har familjens användningar av toalettpapper minskat till hälften.

– Jag vet inte vad det kan bero på, säger yngligens mor 53-årige Rossana Schyman, då vi inte har ändrat våra matvanor sen han flyttade. Vi har alltid vinnlagt oss om att äta en balanserad kost med högt fibervärde, varför jag reagerat på hur mycket som gått åt, men i slutändan lät jag mig övertygas om att tillverkarna i smyg minskat mängden på varje rulle efter att ha läst om det i en artikel i ETC av Björkis Björkman, tror jag hon hette.

jag är rädd för att han tagit toalettrullarna och sålt dem för att köpa sprit eller knark

Då hon fortfarande inte lyckats komma fram till en förklaring till familjens drastiskt minskade användningen av toalettpapper, oroar sig Rosanna Schyman nu över sonens hälsa

– Jag har sagt till honom att han måste uppsöka en specialistläkare – en proktolog – bara för att vi skall kunna utesluta ändtarmscancer. Annars måste vi kanske förlika oss med att han har missbruksproblem.

Missbruksproblem?

– Ja, jag är rädd för att han tagit toalettrullarna och sålt dem för att köpa sprit eller knark.

På frågan om det finns andra saker som förändrats efter sonens flytt, framkommer det att familjens användning av handlotion gått ner med 90%, samt att det går åt betydligt mindre vittvättmedel, sedan familjens lakan inte längre behöver förtvättas.

Annons
Annons