Horoskop – Vattumannen

20 januari – 18 februari Svett, dregel och inkontinens. Som född i Vattumannen kommer du alltid ha en nära relation till dem – och de ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

20 januari – 18 februari

Svett, dregel och inkontinens. Som född i Vattumannen kommer du alltid ha en nära relation till dem – och de till dig – vid de mest olämpliga tillfällen. För inget slår känslan av att ha svettats rakt igenom sina kläder vid en anställningsintervju så att skinkorna klistrar fast vid stolens lädersits. Utom möjligen den gnagande insikten att du är och förblir ett blötdjur.

Stjärnorna ser därför en ”Trump Hotel Session, Moscow Style” i din framtid…

Som alla blötdjur är Vattumannen i fullständig avsaknad av ryggrad, varför du kommer hunsas skoningslöst av din partner er relation. Stjärnorna ser därför en ”Trump Hotel Session, Moscow Style” i din framtid… På den mottagande sidan.

Färg: Gula nyanser
Spel: Rollspel
Undvik: Partners som älskar sparris och inte tror på “safe words”.

Annons
Annons