Horoskop – Fiskarna

19 februari – 20 mars Känner du till talesättet om huruvida man hellre vill vara en stor fisk i en liten damm eller liten ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

19 februari – 20 mars
Känner du till talesättet om huruvida man hellre vill vara en stor fisk i en liten damm eller liten fisk i en stor dito? Du är en liten fisk i en liten damm. Den enda orsaken till att du inte blivit uppäten av dammens gammelgädda än är att du är så oansenlig att denne inte lagt märke till dig än – och kommer antagligen inte göra det heller, då din potential att bli mer än vad du är får anses som obefintlig.

När det kommer till ditt kärleksliv, har du kanske hört talas om uttrycket – ”det må lukta fisk, men det smakar kyckling”? Det gäller inte fiskarna – och framförallt inte dig. I linje med ditt stjärntecken är du antingen en slemmig torsk eller en illaluktande spätta på vad som ironiskt nog kallas för ”köttmarknaden”.

Färg: Grönaktig

Spel: Fiskedamm

Undvik: Lockbeten.

Annons
Annons