Hipsters i Slottsstaden tvingar inte sin son att bära en könsneutral klänning.

En skandal utspelar sig i skrivande stund bland kolonin av hipsters i det annars så idylliska Slottsstaden i Malmö Johannes Berglund och Ylva Alexandersson ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

En skandal utspelar sig i skrivande stund bland kolonin av hipsters i det annars så idylliska Slottsstaden i Malmö

Johannes Berglund och Ylva Alexandersson har fått vissa problem i vänkretsen sedan deras 4-årige Fatima -Alexander – mer känd som Anton bland mor- och farföräldrar –  ville slippa att klä sig i klänning på det lokala föräldrakooperativet.

En av pedagogerna på förskolan förklarar problemet:

“Här har vi satsat allt för att få till ett renlärigt kooperativ – med biodynamiskt odlad vegansk kost, rätt genustänk och att få rätt inställning till multikultur – och sen utsätts vi för ett sånt här barn??!!??”

“Du har kränkt mig, hör du det? KRÄNKT mig!”

En hipsters bekännelser – du kan aldrig gissa vad som hände sen…

Fadern till förskolebarnet i fråga, Johannes Berglund, visade upp en tapper fasad när Aristofanes ringde upp honom:

“Fatima-Alexander har gjort oss lite besvikna. Vi har ju försökt att få honom att välja olika klänningar i olika material men han har protesterat mot alla. Kanske får vi trösta oss med att han vägrar bära kläder överhuvudtaget. Han kanske trots allt växer upp till en fin naturalist vad det lider”, peppar sig Johannes Berglund, innan han bryter ihop i en gråtattack. “Du har kränkt mig, hör du det? KRÄNKT mig!” Är det sista Aristofanes medarbetare hör innan linjen bryts.”

Aristofanes önskar lille Fatima-Alexander lycka till med de framtida terapisamtalen och rekommenderar Johannes och Ylva att kontakta “Hipsters Anonymous”.

Annons
Annons