Vinnaren av Smörkniven 2016 är korad (du kan aldrig gissa vad som hände sedan…)

Vid midnatt natten mellan den 27:e och 28:e mars stängde omröstningen till Aristofanes prestigefyllda utmärkelse “Smörkniven”, vilken delas ut till den person i Sverige ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

Vid midnatt natten mellan den 27:e och 28:e mars stängde omröstningen till Aristofanes prestigefyllda utmärkelse “Smörkniven”, vilken delas ut till den person i Sverige som under det gångna året ofrivilligt gjort mest för att främja Sverigedemokraternas tillväxt i opinionen. Eftersom det var första gången priset delas ut har juryn valt att inkludera även tidigare års bravader för 2016 års nomineringar.

Något överraskande har det visat sig att vinnaren är ingen mindre än Lilian Sjölund som – utöver en plasthummer och något slags förskärare från Aftonbladet kultur – även får den stora äran att sätta ribban för framtida pristagare (och med ribban menar vi inte Jan Björklunds stridsk-k) till Smörkniven.

Grattis från oss på Aristofanes!

Annons
Annons