Horoskop – Tvillingarna

22 maj – 21 juni Ditt liv idag är bättre än det var igår. Ditt liv igår var aningen sämre än det var dagen ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

22 maj – 21 juni
Ditt liv idag är bättre än det var igår. Ditt liv igår var aningen sämre än det var dagen innan dess. På det stora hela lever du ett förutsägbart liv, där den enda spänningen består i huruvida du lyckas välja rätt kassakö på Lidl eller inte. Och inte ens där kommer du att lyckas bättre än genomsnittet. Är det inte dags att erkänna för dig själv att du är en medelmåtta som aldrig kommer åstadkomma mer än vad du gjort hittills? Det är den lott som drabbar personer födda i tvillingarna.

När folk hör tvillingarna får de lätt kinky tankar, men förra gången du fick till det resulterade det i missionären. Om du mot förmodan får till det igen, kommer det att bli i missionären. Det är ett under att du inte lyckats kristna ett par byar med urinvånare i Sydamerika än.

Färg: Beige

Spel: Nitlott

Undvik: Förhoppningar på livet

Annons
Annons