Horoskop – Kräftan

22 juni – 22 juli Du vet alltid vad du behöver göra, du vet hur du skall gå tillväga, men du har inte en ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

22 juni – 22 juli
Du vet alltid vad du behöver göra, du vet hur du skall gå tillväga, men du har inte en aning om varför du gör det. Stress, stress och åter stress – ditt liv är en enda lång joggingtur i hamsterhjulet, utan paus och utan mening, ständigt på jakt efter… Ja, vad var det nu igen? Skit samma, du kommer ha massvis av tid att fundera över det på intensivvårdsavdelningen efter din massiva hjärtinfarkt.

Precis som ditt stjärntecken är du bara ut efter ett nyp. Var, när och med vem är av underordnad betydelse. Och i likhet med kräftan är risken uppenbar att du direkt efter kommer att uppleva en besvärande rodnad kring de aktuella kroppsdelarna.

Färg: Svart / Röd

Spel: Hets

Undvik: Hjärtinfarkt (och könssjukdomar)

Annons
Annons