Horoskop – Lejonet

23 juli – 23 augusti Lejonet, det är du – folk hör dig ryta. Därefter upptäcker du att sällskapet ifråga är ute på troféjakt. Du ...

Dela

Dela på facebook
Dela på twitter

23 juli – 23 augusti
Lejonet, det är du – folk hör dig ryta. Därefter upptäcker du att sällskapet ifråga är ute på troféjakt. Du diskuterar ditt intresse av att köpa olagliga substanser med civilspanarna på plattan och muckar gräl med ”The Mauler” Gustafsson i krogkön. Kort sagt, din förmåga att ta plats och uppmärksammas i de mest olämpliga sammanhang är legendarisk. Ditt liv är intensivt, men gissningsvis ganska kort.

Med ditt framfusiga sätt och obotliga tro på dig själv är du framgångsrik på dejtingmarknaden. Då du föredrar bortamatch, av hänsyn till din sambo, är det bara en tidsfråga innan du kommer finna dig själv inlåst i ett ljudisolerat ”kill room” hos ett av dina ragg.

Färg: Brunt – för det är så du sitter till…

Spel: Dubbelspel

Undvik: ”Kill rooms”

Annons
Annons